0

Ч етвърто ексклузивно събитие ще предложи женският сайт Edna.bg на своите читатели. Специални гости на "Историите на Edna жена: Сценарият на живота" ще бъдат талантливите актриси Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова, а ролята на водещ е поверена на популярния от панела на „На кафе“ Георги Блажев. Ексклузивната среща ще се проведе на 5 декември (вторник) от 19.00 ч., а всеки желаещ да се включи, може да запази своето място напълно безплатно на следния линк: https://www.edna.bg/event-edna.

В рамките на "Историите на Edna жена: Сценарият на живота" трите звездни актриси Стефания, Милица и Йоанна ще споделят какво ги вдъхновява на сцената и какви емоции изпитват, когато се превъплъщават в различни персонажи. Те ще разкрият откровено пред публиката колко вълнуващ и непредсказуем може да бъде понякога сценарият на живота.

Четвъртото ексклузивно събитие на Edna.bg има за цел да разкаже за вълнуващия живот на актрисите зад кадър, да вдигне завесата на процеса по изграждане на любими екранни образи, да потопи посетителите в магията на киното и театъра, и да им даде шанс да се докоснат до таланта и вътрешния свят на твореца.


За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със силно влияние сред жени над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и полезно съдържание – статии за красота и мода, кулинария, съвети за взаимоотношения и здравословен начин на живот. Сред най-популярното съдържание на Edna.bg се нареждат хороскопи, новини за известни личности и тестове. В Edna.bg присъстват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и експерти в различни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 89% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. октомври 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.