0

А ктьорът Юлиан Вергов стана жертва на хакери, които му направиха 7 фалшиви профила в социалната мрежа Фейсбук.

„Нямам нищо общо с тези лъжци“, отсече самият той.

Това не е първият път, в който фалшиви профили и регистрации на актьорът дебнат мрежата. Като само преди месец Вергов беше пропищял, че недоброжелатели са му направили фалшива регистрация в Телеграм.

Среща

Юлиан Вергов сподели неприятната новина в единствения си и истински личен профил в мрежата, като качи снимки на всички фалшиви акаунти, за да предупреди почитателите си, че това не е той. Актьорът получи над 200 коментара под статуса си от приятели и фенове. „Ехее, какъв богат асортимент“, гласеше един от тях, а звездата отвърна на шегата така: „Ма наистина богат“. Друга дама сподели, че тъкмо се е зарадвала, че я кани на среща, но уви. Много от тях се пошегуваха със ситуацията, други му дадоха съвет как е най-правилно да се постъпи в случая. Вергов се опита да отговори на почти всеки, като на някои разкри, че са успели да го разсмеят.

Пари

Освен шегите и подкрепата негова почитателка написа, че един от фалшивите акаунти праща линкове, които крият опасност според нея. „Даже пращат съобщение на лично, да сваля едно приложение и да си пишем там. Измамници“, гласи коментарът. Вергов попита дали искат пари, а фенката отвърна: „На този етап не! Ако се вържа и изпълня условията, може чрез това приложение да проникнат в приложение за онлайн банкиране и ти източват сметката“, отвърна тя.

*Автор: Лина Димитрова