0

М егазвездата на фолка Ивана е изпуснала да попълни банковата си сметка с 15 хиляди лева заради коронавируса, научи „Телеграф“.

Певицата обяви в социалните мрежи, че отменя двете си участия в София, които бяха предвидени за петък вечерта.

Морал

„Ха сега - с ковид съм! Искрено се извинявам на всички мои почитатели, с които днес щяхме да се забавляваме в ресторант "Нашенци" и клуб "Роял", но тази вечер няма да мога да направя и двете участия. Чувствам се сравнително добре, но след като знам, че ковид е заразен, моралът не ми позволява да съм в публичното пространство. Не всичко е пари, приятели!“ - написа във фейсбук страницата си изпълнителката на „Шампанско и сълзи“. В бранша се знае, че тя има две тарифи за участия – 7 хилядарки е хонорарът й за заведения и празници на населени места, на 10 бона скача, когато е за частно парти. Така пропускът й да пее в ресторант и нощен клуб в столицата се изчисляват на към 15 000 лв., при това без парсата, без която почти никога не си тръгва от доволни клиенти.

Тест

„В момента ме намирате в частна клиника в Пловдив, след като бях при личния лекар. На системи съм, вливат ми витамини – Б комплекс, бромхексин и други. Няма антибиотик, тъй като е вирус“, сподели пред „Телеграф“ самата Ивана. Тя смята, че е в края на ковида, тъй като през цялата седмица й е било замаяно и вероятно го е изкарала на крак. Но резултатът от писиар теста й е все още положителен. „Най-вероятно съм настинала след предното участие в София преди седмица. Тогава не се преоблякох, като свършихме, а направо тръгнах потна и с мокра коса за Пловдив. След това имах симптоми като настинка и се чувствах схваната. Леко ми гъгне носът, но мога да пея. Въпреки това моралът за мен е преди парите и нямаше да спя спокойно, ако бях заразила свои почитатели“, добави певицата на народа.