0

К остинбродския славей Азис пя пред 25 хил. души. Краля на попфолка участва като гост изпълнител на концерт на Теа Таирович в Сърбия - Арена Белград. За свой БГ гост този път Теа Таирович се спраля на Азис, за случая отсвирили Галена, която и преди се качвала на голямата сцена заедно с балканската звезда. 

@_chalga_music #azis #teatairovic #koncert ♬ original sound - 🎵

Краля на попфолка дава подкрепата си на всеки, близък до сърцето изпълнител. Не веднъж се появявал като гост изпълнител на нечии голям концерт пред могобройна публика. 

Костинбродския славей винаги е показвал голяма амбиция към огромните сцени и най-вече музиката му да стигне зад океана. Но това засега си остава само мечта за изпълнителя на "Сен Тропе". 

Припомняме, че попфолк певицата Галена зарадва съседите ни от Сърбия, като се появи на сцената по време на големия концерт на новата балканска звезда Теа Таирович. Фолкзвездата ни бе представена подобаващо от домакинята и бе посрещната с бурни овации. „Нищо не обединява така както музиката. Благодаря за топлото посрещане, Белград“, написа след концерта Галена. 

@natasa_mv #teatairovic #azis #balkan #starkarena #beograd #foryou #balkan #samozatebe ♬ Originalton - Natasa MV