0

К акво става, когато ви се развали електрическата четка за зъби? Ами заменяте я с вибратор! Тази гениална мисъл хрумва на учатничката във втория сезон на "Ергенът" Ирина, след като отпадна от романтичното риалити. Бесарабската българка от Молдова показа нагледно как си търка зъбите с играчката за възрастни и взриви социалните мрежи.

Брюнетката не само показва нагледно как използва вибратора в устата си, но обяви и че ще го подари на някой късметлия. Красавицата организира томбола на 22 май. Победител ще е този, който даде верен отговор на въпроса колко функции на клитор-стимулацията има въпросната джаджа.

Ирина не се изчерпва само с това. Молдовката без свян дава съвети за възрастни пред познати и непознати в социалните мрежи.

"Добавете лубрикант, за да избегнете дразнене на тъканите. Движенията ви (без значение соло и позволявате на партньора) трябва да са уверени и смели! Правете секс със себе си пред огледалото. Включете любимата си еротична музика. По-добре е да изберете плейлиста предварително и не забравяйте ритмичните композиции, за да движите пръстите си в ритъма", съветва Карабаджак.

След като не успя да спечели сърцето на Евгени Генчев, Ирина продължава да търси мъж, който да притежава чувство за хумор, доброта, да е честен и искрен с жената до себе си, за да създадат семейство заедно.