0

Ю голегендата Весна Змиянац избра България, за да отпразнува 45 години професионален живот на сцена с грандиозен концерт.

Датата на шоуто е насрочена за 26 март догодина, а мястото е столичната зала „Арена София“. Билетите вече са пуснати в продажба, като най-евтините са на цена 40 лв., а най-скъпите достигат до 130 лв.

Концерт

Весна Змиянац готви шоу с най-големите си хитове. Феновете у нас ще имат възможността да чуят на живо Kazni me kazni, Sto zivota, Ne Kunite Crne Oci и Hocu Da Me Volis в изпълнение на кралицата и на нейния бенд. Засега за него не се казва кои музиканти ще включва и дали ще има българско участие в концерта. В началото на годината Змиянац бе в болница. Както вече писахме, изпълнителката на Jorgovani е имала няколко аритмии и вдигала кръвно до 250. Именно затова се подложи на операция за поставяне на байпас. Близък до певицата обясни тогава, че Весна е претърпявала стрес много пъти, но отлагала прегледите. Когато вече не успявала да регулира кръвното си налягане, решила да потърси лекарска помощ.

Октомври

Именно заради здравословните проблеми Змиянац все по-рядко изнася големи концерти. През есента тя ще зарадва феновете на балканските ритми в Англия. На 28 октомври Весна ще пее в Лондон, а с нея там ще се изяви и българската изпълнителка Рени. Именно изпълнителката на “Като птица съм свободна” ще излезе първа на сцената, за да подгрее публиката.