0

П опфолк певицата Роксана хвърли в ступор аудиторията си с излизането на новата й песен. Тя представи първия си дует, но не с кого да е, а с малкия й син Сашко Джуниър. Веселата песен “Бейби Шат” бе представена с трогателен видеоклип между майка и син. 

“Скъпи приятели, поднасям ви една песен, която ме кара да се чувствам различно от толкова много изпети песни до сега от мен. Искам да поздравя всички деца в целия свят и техните родители!” – написа развълнувана фолк звездата. 

Очевидно наследникът й е тръгнал по нейните стъпки, показа завиден музикален талант за момче на неговата възраст . Пред "Телеграф" Роксана сподели, че синът й бил много артистичен, взел е по нещо и от нея, и от баща си. Сутрин до обяд мечтае да е полицай, следобед е боксьор, а вечерта е ютубър. Артистичен е, много го влекат камери, а Роксана предполага, че може да стане и актьор. Певицата се забавлява много с песните на сина си. „Не пее попфолк, знае английски песни, испански и италиански песни, това е от тези онлайн мрежи, в които седят децата днес по цял ден“, споделя тя.

Певицата има и още един по-голям син- Даниел, той вече е на 21 години. Тръгнал е по стъпките на майка си. “Най-голямото щастие, което една жена може да изпита, е раждането на децата й. Аз съм майка, която живее за децата си", споделя още тя.