0

И нстаграм раздели риалити звездите Теодора Мудева и Румен Радев. Двамата се отследваха в мрежата, което веднага предизвика коментарите на последователите. „Заедно ли са изобщо двамата“, се превърна в най-често задавания въпрос в профила на миската.

Снимки 

Носителката на титлата „Мис България“ е спряла да следва профила на доскорошния си годеник и участник в риалити формата „Игри на волята“ Румен Радев. От своя страна той е направил абсолютно същото. Последователи на хубавицата в мрежата забелязаха, че тя е спряла да носи и годежния пръстен на ръката си, който Румен й даде малко след като риалитито завърши. „Не искам да коментирам темата дали сме заедно. Ще оставя без коментар и въпроса защо не си нося пръстена“, лаконична бе пред екип на „Телеграф“ Мудева. Междувременно направи впечатление, че все пак двойката все още пази общите си снимки, публикувани в Инстаграм. Последната такава в профила на Теодора е от 18 февруари. Тогава тя е споделила снимка с любимия си, под която е написала: „В месеца на любовта всичко е по две“. 

Любов 

„В момента съм на лекции, не искам да говоря повече“, завърши красавицата. И в профила на хубавицата се вижда, че в момента е залегнала над учебниците, тъй като почти всеки пост е свързан с книги и лекции. Любовта си пък е насочила към новия си домашен любимец. Припомняме, че наскоро Мудева се сдоби с домашен любимец от породата той пудел. 

Автор: Василена Игнатова