0

М итака от „София ден и нощ“ се маже с бира и моркови за повече тен. Здравенякът Кристиян Кирилов, както е истинското му име, реши да сподели истината около мургавата си кожа, след като фенове не спирали да го заливат с въпрос как станал толкова черен.

Загар

„Няма инжекции, няма химия, не ползвам солариум - споделя откровено във видео пред феновете си Крис. - Ще ви издам сега една тайна, цветът на кожата си дължа на една смес, която си правя, тя включва бира и моркови“,

призна той. С въпросната помада актьорът се мажел всеки ден, след което заставал на слънце. „Понякога седя по 10-12 часа на плаца на автокъщата, ако съм по тениска или потник, ще имам разлика, затова съм си направил тайно място там, където да седя по гащи. От април съм така - с усмивка разказва той. - Загара така си го поддържам и през годината с моркови и бира, мажа се веднъж в седмицата“, заяви той пред екип на „Телеграф“.

Слънце

Във връзка със спекулациите от страна на последователите му, че тенът му е изкуствен, че си слага инжекции и че изгаря в солариума, той обясни, че реално е ходил само няколко пъти на такова нещо. „Не харесвам солариуми, дори съм против. Предлагат ми да ставам рекламно лице, но аз отказвам“, шеговито подхвърля той. Крис не пропусна да обясни, че все пак по рождение бил малко мургав, така че слънцето само да го погали и почернява за ден.

*Автор: Василена Игнатова