0

Г олата кметица, както у нас е известна Диана Габровска, бе обявена за кралица на порното. Кандидат-кметицата на Момин проход оглави класацията за най-търсена звезда на гръцкия канал „Шугър бейбс“.

Цветно

Тя вече има зад гърба си три филма, а сега излиза и четвъртият й, където си партнира с Ерик Люис – популярен порноактьор с шоколадова кожа. Диана Габровска сподели снимки с младия актьор в социалните мрежи. „Предстои четвъртият ми филм, излиза утре, в него играя, да кажем, едно непослушно момиче“, каза пред “Телеграф” Габровска. Тя сподели, че работи още върху няколко ленти за възрастни, които тепърва ще излизат. „Работа има, нещата се развиват много добре“, добави още Диана.

„Не искам да разказвам много-много, но филмът е посветен на празниците, може да играя Снежанка, а може и да съм в ролята на снежинка, това ще разберат само тези, които гледат филма ми“, с тайнственост в гласа и усмивка каза Габровска. Всички филми на нашенката са продуцирани от гръцка компания. Българката сподели обаче, че вече има предложения и от други световни фирми.

Празници

„По празниците ще почиваме, снимаме още малко и след това, като всички други професии, и ние ще излезем в заслужена почивка“, каза още тя. Свикнах с работата ми и се чувствам добре с нея, нямам от какво да се притеснявам, работа като работа“, каза в заключение Диана.