0

16-годишна ученичка от 10-и клас в София е новата Мис България Свят. Изборът на Ивана Събева бе направен след онлайн кастинг. Името на победителката съобщи в официалния профил притежателката на правата за „Мис Свят“ у нас Венета Кръстева.

Снимки

Красавицата е само на 16 години. Ивана мечтае да се занимава с бизнес. „Нямам гадже и не си търся, искам да работя върху себе си и да се развивам“, каза пред „Телеграф“ новата Мис България. В момента е част от менторска програма за жени предприемачи. Успоредно с това вече има няколко бизнес проекта, които разработва със своя приятелка. Ивана учи в 10-и клас в училище за природни науки. Успоредно с това се занимава професионално с модерен балет, като 7 години преди това е тренирала класически. „Имам 32 медала с балета“, похвали се хубавицата. Преминала е курс за модели, има опит пред камера, няколко ревюта и професионални фотосесии. Готова е да представи България на световния финал на „Мис Свят“ след месец в Индия.

Ивана учи в 10-и клас.Победителката отива на световния конкурс в Индия.,  

 Ивана учи в 10-и клас.Победителката отива на световния конкурс в Индия.,  
БОК СТАР МОДЕЛС

Корона

На практика хубавицата е избрана без провеждането на реален конкурс. Тя е победител в онлайн надпревара и, както уточняват организаторите, кастинга е спечелила измежду други 32 претендентки за титлата. В официалната страница на „БОК Стар моделс“ тя бе представена с кратка презентация и фотосесия с лента и корона. Без видими корекции, Ивана се оказва и най-малката на възраст претендентка в кастинга. Изборът бе одобрен от потребителите на интернет, които масово коментираха, че момичето е естествено красиво, магнетично и заслужава да представя България по света.

*Автор: Василена Маринова