0

Т ейлър Суифт заработва повече дори от родните фолкаджийки, щом грабне микрофона. Това в рамките на шегата... Певицата е договорила хонорар от общо 591 млн. долара за 52 концерта, които изнася в САЩ в рамките на турнето си „Ера”, съобщава „Билборд”. Ценните пропуски за изявите в Америка са отдавна разграбени.

Натискът от страна на феновете върху електронните платформи за продажба на билети е огромен, съобщава Би Би Си.

Това е принудило домакините на шестте концерта, планирани за Великобритания за идната година, да забавят пускането им в продажба. „Очакваме търсенето да надхвърли многократно предлагането”, коментираха от платформата Ticketmaster.

Интерес

Тейлър Суифт няма официално турне от 2018 г. и това повишава допълнително интереса. Организаторите вече осигуриха допълнителни дати за Азия, Европа и Австралия за концертните й изяви през 2024 г.

Резултатите от турнето в САЩ са много позитивни. „Кралицата си върна трона”, писа „Таймс“. Суифт печели феновете с песни от своите 10 албума и прави впечатляващи акустични версии на по-старите си песни.

Огромният наплив принуждава организаторите да наемат буферни паркинги до стадионите, на които пее Суифт. Там феновете, които са останали без билети, могат да наблюдават шоуто, макар и на видеоекрани.

Наплив

Очаква се в близките дни да бъдат пуснати част от билетите за европейското турне, което ще започне през май 2024 г. Кулминацията трябва да бъде концертът в Париж. Суифт е заявила „Стад дьо Франс” с капацитет от общо 43 000 зрители.

Тя ще изнесе два или три концерта в Париж. Последният ще бъде на 11 май, което е само четири дни преди старта на лятната Олимпиада.