0

А ктрисата Дженифър Кулидж, известна с ролята си на майката на Стифлър в „Американски пай“, говори пред Variety за популярността на проекта. По-специално, тя призна, че ролята й в супер популярната младежка комедия й е осигурила бурен личен живот, пише cosmopolitan.bg.

"Сексуалният живот беше много интензивен след „Американски пай“. Този филм донесе много бонуси, например, 200 души, с които никога не бих спала, ако не беше този филм...", разказва актрисата.

Във филма Кулидж играе майката на един от главните герои, която съблазнява приятеля на сина си. След излизането на тази лента терминът MILF (Mother I'd Like To F * ck - "Мама, с която бих спал") стана широко популярна.

По време на снимките на "Американски пай" Дженифър беше на 38 години и имаше много лоша филмография. Ролята на фаталната съблазнителка мигновено я направи известна и й осигури място в световната поп култура, а образът на "майката на Стифлър" стана емблематичен.

Сега Дженифър участвва в няколко нови проекта, където отново ще има взаимоотношения с доста мъже. Ето какво казва за приликата с най-скорошната си роля (героинята Таня):

"Мъжете винаги са ми били слабост и като много жени често се попилявам за тях. Прекарах голяма част от живота си в преследване на недостъпни мъже и това не доведе до никъде."

Много малко се знае за личния живот на Кулидж. В предишни интервюта тя е споменавала, че дълго време след премиерата на "Американски пай" е имала афери само с по-млади мъже. Според пресата в началото на 2000-те актрисата се е срещала с комика Крис Катан, който е почти 10 години по-млад от нея. Дори имаше слухове за сватба. Сега някои статии за Дженифър казват, че тя е омъжена за мъж на име Том Махони. Други предполагат, че актрисата не е омъжена. Самата тя напоследък само споделя, че е щастлива в личния си живот, но не назовава името на партньора си.