0

П евецът Ъшър излезе на сцената на Супербоул за шоуто в полувремето на финалния мач между отборите на “Канзас Сити Чийфс” и “Сан Франциско 49”. Грандиозното събитие се проведе на стадиона “Allegiant” в Лас Вегас и не се размина без гафове. 

Канзас Сити Чийф спечели драматично титлата от Супербоул LVIII

45-годишният R&B изпълнител изпя най-големите си хитове в последните десетилетия, но се срути, когато премина под разкрачените крака на Уил Ай Ем от Black Aid Peace. Най-накрая Ъшър свали ризата си, за да покаже перфектно изваяните плочки по корема си, докато към него се присъединиха Алиша Кийс, Лудакрис и Лил Джон. 

Представянето на Ъшър бе напът да се провали, заради големия интерес, които предизвика присъствието на голямата поп звезда Тейлър Суифт. На трибуните Тейлър бе в компанията на своята приятелка актрисата Блейк Лайвли, облечена 

Спортният форум събра на едно място куп американски знаменитости, които събраха очите на феновете с изискани визии и шармантни тоалети, но други шокираха с екстравагантен външен вид. Сред тях бяха рапърът Кание Уест и съпругата му Бианка Чеснори, които бяха облечени в черно с покрити лица и приличаха на нинджи. 

На стадиона беше и неговата бивша жена Ким Кардашиян, която се изправи очи в очи с врагинята си Тейлър Суифт. Риалити звездата се присъединиха и сестрите й Кортни, Клоу и Кендъл Дженър.  

Бионсе пък се присъедини към съпруга си рапъра Джей Зи и бившия изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси и наблюдава срещата в компанията на двете си дъщери Блу Айви и Руми от личната си ложа. 

Лейди Гага направи истински фурор, като се появи с цветен грим на очите, като този на супергероите. Към нея се присъединиха гаджето й Майкъл Полански, както и губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм и съпругата му Дженифър Сийбел.