0

Р апърът Шон Комбс, известен като Пи Диди, е взривил колата на колегата си Кид Куди, след като е открил, че той ухажва бившата му приятелка Каси, докато са били на почивка, пише Page Six.

В шокиращо съдебно дело за злоупотреба, което певицата Каси заведе срещу Комбс, тя твърди, че рапърът е бил толкова бесен от новата й афера, че я предупредил по време на Седмицата на модата в Париж през 2012 г., че ще взриви колата на новото й гадже. „Приблизително по това време колата на Кид Куди избухна на алеята му“, се казва в съдебните документи, получени от Page Six. Говорител на Куди каза пред The New York Times, че твърденията на Каси по въпроса са „абсолютно верни“.

Адвокатът на Комбс, Бен Брафман, отрича всички обвинения и заяви пред Page Six: „Клиентът ми категорично отрича тези обидни и възмутителни твърдения. През последните 6 месеца г-н Комбс беше подложен на упоритите искания от г-жа Вентура (Каси, бел. ред.) за 30 милиона долара, под заплахата да напише книга за връзката им, която ще очерни имиджа му. Това е изнудване“.

В делото на Каси, заведено в Ню Йорк, тя твърди, че е била хваната в капан на подхранвана от наркотици и алкохол връзка с легендарния рапър, който е е малтретирал физически и сексуално през годините. Тя обвинява Комбс и че се е занимавал със сексуален трафик, като я е принуждавал да извършва сексуални услуги както на него, така и на други мъже.