0

О коло огъня на плажа и с торта по лицето посрещна своя 24-ти рожден Тик-Ток звездата и участничка от Златния отбор на "Hell's Kitchen" Изи. „Казах на майка ми и на баща ми, че искам подаръкът за рождения ми ден да бъде огън на плажа с приятелите ми“, разказа инфлуенсърката, публикувайки цял албум от снимки от щастливото събитие.

Каравана

„Мели ме събуди с любимата ми закуска, Мишел ми направи най-вкусната торта... Стоил събра 100 човека в най-милото видео с пожелания и спомени... Всичкииии се постараха толкова много и цяла седмица на караваните се превърна във вечен спомен, който цял живот ще ме усмихва. Фрапенца, пътешествия, изненади, вкусна храна, плажен волейбол, музика и смях, споделени с най-големите душички. Пожелавам на всеки такива моменти с такива хора“, написа в официалните си профили в социалните мрежи чаровницата. Тя си публикува и видео, на което духва свещичките върху домашно приготвена торта с плодове, а сред специалните гости бяха нейните близки приятели Емил Конрад, Вирго и Emil TRF.

Сергия

„Изабел става на 24 г. И й пожелавам все така да е искрена, творяща и да е щастлива“, написа Конрад и публикува снимки с рожденичката. Тя пък от своя страна успя да провокира своите почитатели, като си публикува снимка на ръката с два пръстена. Веднага бе запитана дали не се е сгодила, но тя шеговито отговори, че просто си е купила пръстен от сергия в Созопол за 21 лв.