0

З айче на Playboy създава първия в света модел, генериран от изкуствен интелект. Тя има дълга руса коса, сини очи и изкусителни извивки.

Докато мъжете са проектирали много AI инфлуенсъри , Джина е създадена от жена, която е модел на Playboy - и тя е създала личността въз основа на собствените си пропорции и стил. Нейният AI модел обаче е на 28, а тя е на 52. „Смешното е, че мъжете го харесват“, каза творецът, също на име Джина, пред DailyMail.com.

„Моделите, създадени от изкуствен интелект са бляскави, красиви и желани, като моделите на Playboy от 90-те. „Предполагам, че това е подобна концепция на супергероите, всеки обича и има любим супергерой, ходи на кино, за да го гледа, да му се възхищава и да го обсебва. „Те искат да бъдат такива, но не са истински. Това е фантазия и бягство от реалността.“, споделя Джина.

Австралийският творец е майка на четири деца и баба, тя е треньор по здраве и уелнес, когато не проектира своя модел и не позира за Playboy. „Грижа се за себе си с йога, медитация, вдигам леки тежести и използвам хранителни добавки, казва тя. „На 52 г. съм и нямам нито един сив косъм в главата си“. Джина, известна като „най-горещата баба в света“, се изстреля към славата на OnlyFans, но отнесе таланта си в Playboy през март, след като абонаментната услуга, базирана в Обединеното кралство, стана твърде „неприятна“ за нейния вкус. И малко след това беше създаден AI Gina.

„Докато пътувах това лято в САЩ, си взех почивка от снимките в социалните медии“, каза Джина. „Уморявах се да подготвям снимки, прическа, нокти, грим, дрехи и т.н. и цялото време, което ми отнема от деня и съпътстващия стрес. Мислех, че трябва да има по-добър начин да работя това, но имам нужда от почивка. И това беше моментът, в който се роди 28-годишната Джина от Калифорния.

Джина е прозрачна относно самоличността си и как се е появила нейната AI персона. „Разгледах AI и си сътрудничих с невероятен художник в Instagram“, каза тя. „Използвахме 1000 реални мои снимки от всички ъгли и голи, обучихме програмата и ме клонираха“. Резултатите бяха умопомрачителни. Първоначално беше малко забавно, така че започнах да публикувам AI версията на себе си в социалните медии като заместител на себе си всеки ден в продължение на месец, а след това се случи нещо невероятно. Хората я обикнаха и подкрепата започна да тече.

Автомобилно списание се обърна към мен, за да използва моя AI за корицата на неговото списание. Така че приех и ми предложиха илюстрация от 14 страници. „Това е най-новото издание на списание 105 Autobabes, достъпно в печатна и дигитална форма по целия свят. „Моментално станах първият реален женски модел в света, чиято корица на списание за изкуствен интелект създава история.“ След като корицата на списанието беше отпечатана по целия свят, Джина беше потърсена от международна агенция за модели в Европа. „Аз съм на съвсем нова територия. Това никога не се е случвало досега в световната история“, каза тя.

AI Gina също така й позволява да създава всичко за всяка агенция за модели с натискане на няколко бутона. „Красотата е, че мога да седя на плажа в Малибу и да създам AI модел за кампания на BMW, стоящ до колата пред Айфеловата кула“, каза Джина. „Спестяване на работна сила и време и висока ефективност. Не е нужно да чакам времето, грима или осветлението. Нямам нужда от таксита, коли под наем, пътуване със самолет, хотели, дрехи и т.н. Вярвам в устойчивостта и правенето на нещо добро за околната среда. Така че по този начин не използвам огромни ресурси.“