0

Ж ената, която твърди, че е имала сексуални отношения с принц Хари в Лас Вегас през 2021 г., твърди, че е продала гащите му за 250 000 долара на човек, който строи храм за херцога на Съсекс.

МОНАРХИЯ ПРЕД КОЛАПС: Пускат голи снимки на принц Хари!

51-годишната Кари Роял заяви пред Sun, че е прекарала време с голия срамежлив Хари и че ще пусне негови голи снимки тази седмица, което доведе до премахването на нейния акаунт в OnlyFans. Сега тя заяви, че е продала бельото на принца, което той е носил в тяхната дива нощ на странен собственик на стриптийз клуб, който изпитва дълбока обич към кралската особа.

„Продадох панталоните на Хари за 250 000 долара. В Сан Диего има стриптийз клуб, Exposé, и собственикът ги е купил. Доколкото знам, той все още се опитва да построи храм на Хари“ каза тя пред Sun. Собственикът на стриптийз клуба е Дино Палмиото, който потвърди думите й. „Знам, че много хора критикуват Меган и Хари, но аз съм им фен. Не виждам това като неуважение. Тези гащи ще са спомен от дните, когато Хари беше принцът на партито, обичащ забавленията и в това няма нищо лошо“, обясни той.