0

К огато човек е постоянен и следва неотлъчно мечтите си, има голям шанс да ги постигне. Нагледно потвърждение за това е асът от Американската футболна лига (НФЛ) Травис Келси. Макар и да не успя при първия опит, с повече упоритост той в крайна сметка се оказа в обятията на поп кралицата Тейлър Суифт. За изгряването на нова звездна двойка съобщи The Messenger, позовавайки се неназован по име очевидец.

Тайно

Въпросният осведомител твърди, че Келси и Суифт поддържат тайна връзка. „Видях ги преди няколко седмици заедно в Ню Йорк“, кълне се източникът. Крушата, разбира се, си има опашка. В края на юли Травис участва в подкаст, в който разказа за неуспешния си опит да се запознае със световноизвестната певица. Той отишъл на неин концерт в Канзас Сити и опитал да проникне в бекстейджа, за да се запознаят и да й вземе телефонния номер. Славата му на двукратен Супербоул и идол на феновете обаче не му помогнала. Суифт го отрязала и не го приела изобщо.

„Натъжих се, че не можах да й дам една от гривните, които бях подготвил за нея“, изплака тогава Келси, но каза само топли думи за Суифт и нарече шоуто й невероятно.

Явно това все пак е трогнало иконата и тя е намерила начин не само да даде телефона си на напористия футболист, но и сърцето си.

Триумф

Суифт бе може би най-желаната за връзка жена от музикалния бранш след раздялата си с актьора Джо Алуин. След него имаше кратка афера с британския певец и продуцент Мати Хийли. Сега обаче нещата може да се окажат по-сериозни с Травис Келси. Иначе Тейлър Суифт жъне успехи не само на любовния фронт. 33-годишната американка бе големият победител на видеомузикалните награди MTV. Тя грабна отличията за видео, песен, албум и изпълнител на годината за парчето си Anti-Hero - водещ сингъл от албума й Midnights. С общо девет спечелени награди тя изравни рекорда на легендата Питър Гейбриъл от 1987 г. и хита му Sledgehammer. На церемонията приз „Майкъл Джексън“ за цялостно творчество получи колумбийската дива Шакира. Призове в различни категории имаше също така за Ники Минаж, Лана Дел Рей, „Монескин“ и др.