0

С иликоновият бюст на героинята от риалити сериала „София ден и нощ“ и „Мис Силикон“ Ана Мария Чернева бе покрит с кал. Красавицата и половинката й се омазаха с лековитата луга край Поморие, след което запечатаха този миг в кадър.

Сол

Лично половинката на миската намазал гърдите й, така че нито едно местенце от тях да не остане непокрито. „Да, много често ходим там, аз имам апартамент в Слънчев бряг, прекарвам от години лятото тук. Тази година сме били в Поморие няколко пъти. Мажем се с кал – знаете, че е лековита. Аз го правя и за красота, и за здраве. След това кожата ми става като кадифе, много мекичка за пипане”, сподели пред екип на „Телеграф“ Ана Мария.

Да, сега не й се налагало лечение с кал, тъй като все още била млада, но знаела, че е полезна за ставите. Тайната била не само в мазането, а и в това колко време ще престоиш. Двойката останала над час покрита с калта, след това тя се измивала с вода. Освен това процедурата продължавала с престой в соленото Поморийско езеро. „Солта също е полезна”, добави още хубавицата.

Работа

Ана Мария разказа още, че лятото е към своя край и се готви за началото на новия сезон в София, където ще се върне след средата на септември.

*Автор: Василена Маринова