0

Р одните звезди имаха доста изцепки през 2022 г., но само малка част от тях бяха обект на непрестанен хейт от страна на народа. Ето и кои точно бяха те и защо предизвикаха тази вълна от омраза - някои успяха да изчистят имиджа си, а други все още ближат старите рани.

1. Виктория Капитонова

За дълго време в средата на годината рускинята беше най-мразената личност в България. Веднага след финала на "Ергенът" победителката Виктория Капитонова остана без присъствие в Instagram. Причината за това беше, че хиляди българи докладвали профила ѝ многократно.

Капитонова беше сравнявана със злодеи от филми на Дисни, с пинчери и с какво ли още не.

"Виктория май я отмениха (cancelled). Горката, влезе за подаръци и последователи но получи омраза и изчезна от всякъде, няма instagram, няма последователи, спонсори", писаха зрители на риалити сеира. Виктория неведнъж е споделяла, че трие хейт коментарите, защото не искала да се заобикаля с негативна енергия.

2. Зори Джи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zori G (@zoriginter)

Зори е нашата любима риалити звезда тази година. Тя не спечели Виктор, страда малко, но след това бързо го преодоля. Зори е все така работлива и всезнаеща. В Instagram развява цветните си рокли, а дали е открила своя звезден принц... това остава загадка.

Докато беше в "Ергенът" обаче Зори беше обект на непрестанни подигравки. Първо заради песента "Look At Me", а след това я взеха за мезе заради изцепки от рода на обяснението откъде ѝ идва прякора. Зори Джи е марка, емблема и зад "G" се крият много точни послания – "Glamorous", "Gorgeous", "The Great", а в превод – "Бляскава", "Великолепна", "Велика".

Също така тя разказа на Виктор Стоянов, че е участвала в потушаване на пожар на военно поделение. Виктор беше впечатлен и не можеше да скрие възхитата си. Зад камера обаче направи ироничен коментар, като изреди всички неща, които Джи умее – моделиерка, пожарникарка, бизнесдама, крипто кралица и куп други неща, които тя владее.

Зори Джи още в началото заяви, че тя плътските удоволствия не ги признава, ако нямат крайна цел - потомство. Джи по случайни забивки не си пада. Това обаче означава ли, че няма много опит? Историята мълчи по този въпрос. Въобще - нейните изцепки край нямаха и всичките се превръщаха в мемета.

3. Евгения Джаферович

Един от най-обсъжданите участници в новия сезон на "Игри на волята" беше инфлуенсърката Евгения Джаферович. От една страна, лоша реклама няма, но от друга страна, коментарите по неин адрес не бяха никак позитивни - дори напротив. Родната гримьорка не е сред хората, които се интересуват много-много какво мислят за нея, така че за нея всичко това беше без значение. "Истински демон", "Животно", "Злобарка" - отбелязаха зрители, които опредено не я харесват. Ако искате да прочетете нещо хубаво за половинката на Ваня, няма да успеете.

4. Пиленцата от Монако

Пиленца от Монако постоянно надминават себе си в излагациите. То не бяха "инфлуенсърски" снимки в тоалетна, безумни обяви за продажба на автомобил, а участието им в едно телевизонно предаване ще остане в златния фонд на българската телевизия. "Само ако може да осъзнаеш колко си смешна и си толкова далеч от лукса, за който парадираш....... фона с тоалетната чиния е топ гъзария", "Тоалетната чиния е страхотен фон да демонстрираш,лукс,класа и стил", "Ето кой задръсти тоалетната в заведението", шегуват се с Нина.

5. Дани Петканов

След развода Даниел Петканов се взе в ръце и всячески се опитва да направи топ тяло заради жените, които трябва да сваля. Самият той сподели, че раздялата с Александра Богданска му се е отразила доста добре, тъй като тя го е потискала по някакъв начин. Лудият репортер постоянно споделя снимков материал на телосложението си. В момента той е 86 кг., но иска да стане 102 кг. Всичко това обаче му донесе и доста хейт, като потребителите най-често го обвиняват, че е златотърсач, който търси заможни приятелки, които да го издържат. Самата Богданска беше признала по време на връзката им, че изкарва повече пари от него и се дразни на това, че той не е достатъчно амбициозен.

6. Джулиана Гани

Всичко, което направи или каже Джулиана Гани е обект на множество коментари в социалните мрежи. В началото на деветия месец, бременната Джулка е качила точно 5 килограма и половина. Това, както се получи и при бременността ѝ с Давид, стана повод за някои коментари, които тя нарече "тъжен хейт". "Да, и това дете ще се роди 1 кг. сигурно, браво", написаха ѝ на лично съобщение. Джулката и този път побърза да се оплаче, че е станала жертва на обиди от последователите й.

"Открит хейт, много е тъжно какви хора има и вместо да запретнат ръкави и да действат, те имат мнения и то непоискани за всичко", възмути се тя. Когато обаче "непоисканото мнение" е в унисон с това на бъдещата майка, тя го споделя с гордост. "Много злоба, ако не си разплута 100-килограмова бременна, значи нещо не е наред според леличките", написаха ѝ в друг коментар, който Джулката побърза да сподели.

Терминът на Гани е през януари. Знае се, че тя очаква момче, а за името се знае, че ще е с първата буква от името на майка ѝ, която се казва Екатерина, но всички я наричали Катя. 

* Източник: Vbox7