0

И зточници зад кулисите наскоро разкриха, че Мадона и певецът Малума са "станали изключително близки" по време на репетициите за дългоочакваното световно турне на Кралицата на попа.

Клюката за връзката им тръгна от танцьорите. Мадона, която е на 64, и 29-годишният Малума, които са записвали песни и преди, са приятели, откакто се срещнаха за първи път на видео музикалните награди на MTV през 2018 г.

Неразделни

Въпреки това източници твърдят, че химията им е достигнала... нови висоти по време на скорошното им сътрудничество. Според един от танцьорите в турнето Мадона и Малума са били видени да се да се гушкат и очевидно се чувствали уютно. Page Six съобщава, че връзката им е започнала по време на репетициите и са прекарали целия последен уикенд заедно в Ню Йорк, което допълнително подклажда спекулациите.

Въпреки че Мадона и Малума споделят мимолетни моменти от приятелството си в публични публикации в Instagram, източникът се кълне, че интимността между тях е достигнала високо ниво.

Връзка

Реалното състояние на връзката им тогава обаче остава неясно. Малума наскоро пътува до Ню Йорк, за да присъства на Met Gala и след това прекара времето в репетиции и разходки с Мадона. Малума, роден като Хуан Луис Лондоно Ариас, приема сценичното си име на 15-годишна възраст. Като един от най-популярните артисти в Латинска Америка той е продал милиони албуми и има огромен брой последователи. Само в Instagram те са 63 милиона, в сравнение с 18,9 милиона на Мадона.

Междувременно Мадона обяви на търг и снимки от скандалния си албум Sex от 1992-ра.