0

И звестната турска актриса Ханде Ерчел и младият бизнесмен Хакан Сабанджъ демонстрират на показ чувства по време на почивката си в Италия.

След концерт на британската група Coldplay тя пусна кадри с коментар: „Трябваше ми нещо подобно”. За отрицателно време под поста в Инстаграм се натрупаха над 1 милион лайка и няколко хиляди възторжени коментари. Но още по-лакоми бяха очите на феновете за горещите кадри, които Ханде Ерчел допусна да бъдат заснети, докато се гушкаше и мляскаше с гаджето си.

Връзката им с Хакан се развива стремително. Заедно със слънчевите лъчи, които събираха на шезлонгите в Италия, те привлякоха и вниманието на папараците, които ги отстреляха на мига. Между влюбените имаше много романтични моменти и интимни сцени, което не убягна от фотообективите.

След ролята на Еда, която изигра в сериала „Почукай на вратата ми”, Ханде Ерчел се радва на почитатели по цял свят. Там неин партньор беше актьорът Керем Бюрсин в ролята на Серкан Болат. Финалът на 52-рата серия на сериала бе на 8 септември 2021 г. в ефира на телевизионния канал Fox TV. След този сериал Ханде Ерчел не е участвала в нито един нов проект и нейните почитатели с нетърпение очакват завръщането й. Очаква се това да стане съвсем скоро в нов сериал с интригуващото име „Двама непознати/İki Yabancı”. Снимките обаче още не са започнали. Там неин партньор за втори път ще стане актьорът Бурак Дениз, с когото се срещнаха на снимачната площадка първо в „Любовта не разбира от думи/Aşk Laftan Anlamaz”.

Туитър

Туитър

Туитър

Туитър