0

Е дин от любимите актьори на България - Виктор Калев, се оказа обект на измама, свързана с хитовия спектакъл „Грамофонът“. 

Заради случилото се Калев и екипът му свалиха представлението, което трябваше да се изиграе в сряда вечерта. 

Съобщение

„Уважаема публика, спектакълът „Грамофонът”, обявен за 25 септември в Народно читалище „Напредък-969”, няма да се състои на тази дата. Решението и отговорността за тази промяна са на организатора на събитието Рена Дранкюлева от Горна Оряховица, която постъпва некоректно, а не на екипа на Виктор Калев. Съжаляваме за причиненото ви неудобство и ви уведомяваме, че в срок до 8.10.2024 г. може да върнете закупените билети и да получите заплатените суми от организатора Рена Дранкюлева“, гласи постът в официалната страница на Виктор, както и номер за връзка с въпросната дама. 

Случка

Екип на „Телеграф“ потърси коментар от продуцента Кирил Кирилов, който заяви: „Не ми се случва за първи път, но винаги е изключително гадно чувството да се окажеш жертва на некоректно отношение. Не искам да коментирам повече за момента“. 

По информация на медията ни са изчезнали приходите от всички закупени билети за големия спектакъл, което е недопустимо отношение както към велик актьор като Виктор Калев, така и към всеки артист изпълнител. 

Потърсихме за коментар и г-жа Дранкюлева, но до приключване на редакционния брой телефонът й бе изключен.