0

А риана Гранде и Далтън Гомес официално се разведоха със съдебно решение, съобщава сайтът Те Ем Зи.

Във вторник бракът на попзвездата с агента по недвижими имоти Гомес приключи на книга, като предварително договореното им споразумение влезе в сила и ги направи юридически необвързани, слагайки край на близо тригодишния им брак.

Ариана Гранде подаде молба за разтрогване на брака през септември 2023 г., след като бившата двойка се бе разделила осем месеца по-рано. Около месец по-късно тя и Далтън вече се бяха споразумели - един от най-бързите разводи на знаменитости в историята. Двойката е имала предбрачен договор и няма деца, което улеснило процедурата, припомня БТА.

Според предбрачното им споразумение за уреждане на отношенията Ариана Гранде трябва да се откаже от еднократна сума в размер на 1 250 000 долара в полза на Далтън и да раздели сумата от продажбата на дома им в Лос Анджелис. Тя също така ще изплати 25 000 долара на Далтън за хонорарите на адвокатите му.

Певицата се сгоди за Далтън по време на КОВИД пандемията през 2020 г. и в началото всичко вървеше като по вода. Но след като ограниченията на КОВИД бяха премахнати, връзката им бързо тръгна надолу.

Далтън, бизнесмен от Лос Анджелис, беше изненадан от известността на Ариана и други промени в начина им на живот. Освен това тя отново се зае изцяло с кариерата си на звезда от А-листата на попмузиката, предаде Novini.bg.

След раздялата Ариана започна да се среща с актьора Итън Слейтър през юли 2023 г. и изглежда, че двойката все още е стабилна.