0

А ктьорът Галин Найденов, когото наричат Българския Ален Делон, сам е прерязал пъпната връв на дъщеря си, разкри пред „Телеграф“ самият той.

Бебето се роди в частна болница на 23 октомври в 1,48 ч. „Аз бях през цялото време в родилното, цялата бременност на Вероника мина нормално, сега чакам да ги изпишат“, добави звездата от „Връзкология“ и „12 а“. 

Уши

Чаровникът се радва на дъщеричка, която се е родила близо 3 кг. „Ще я кръстим Ния - на баща ми Найден. Тепърва цял живот има да разбера какво е да си татко. Първото усещане е щастие и любов, но си е и голяма отговорност“, каза още Галин. Той не е имал предпочитания за пола на бебето, но е категоричен, че ще работи и за момче. „Почти изцяло прилича на майка си, което е добре за момиченце. Само някои детайли, като ушите например, е взела от мен. Важното е да са живи и здрави“, допълни актьорът.

Плаж

Галин среща медицинската сестра Вероника на 27 септември 2020 г., а две години по-късно на същия ден й предлага брак. През юли т.г. двамата обявиха, че ще стават родители с клипче от красиво място на плажа край морето, в което той нежно я е прегърнал през наедрялото коремче. "Чакаме те" - написа щастливата двойка към клипа.