2

Л или Иванова шашна всички с кардинално решение. Звездният каприз на примата на българската естрада струва няколко хилядарки.

Изненада

Лили изуми всичките си фенове, като смени традиционната къса пола, с която излиза по концерти, с шикозен широк панталон.

Това се случи в Смолян по време на поредния концерт на певицата от турнето й.

В града бе посрещната с бурни аплодисменти, а след това викана няколко пъти на бис.

Звездата отново бе избрала за сценичния си костюм любимия черен цвят.

Тоалетът, с който се появи на сцената, е от последната колекция на световна марка и целият комплект е над 10 бона, което не е изненада, защото Лили винаги залага на скъпи дрехи за появата си пред публика.

В нета веднага заваляха коментари за визията на певицата, като по-голямата част от феновете й определено одобриха промяната и избора да заложи на нещо различно от традиционния минижуп. Традиционни са и възторгът и любовта, с която я даряват почитателите ѝ. 

"Лили Иванова е явление, което не може да бъде описано с думи - тя трябва да бъде преживяна. На сцената тя не просто пее, тя създава изкуство, което прониква дълбоко в душата и оставя отпечатък за дълго. Нейният глас е като вълна - мощен, чист и изпълнен с емоция, която те повлича и те кара да се изгубиш в магията на момента. Лили е недостижима - пример за съвършенство, професионализъм и непреходна енергия. Нейната музика не просто се слуша, тя се усеща с всяко влакно на тялото. Един концерт с нея е истинско вълшебство, което променя всичко.", обедини в поста си обичта на всички Момчил Тодоров в мрежата.

Не останаха незабелязани и блутут слушалките, които беше сложила на главата си, за да си гарантира по-добър звук.

Лили не измени на новия си стил и в последвалия концерт в Кърджали. Тя отново излезе с панталон - бляскав и шикозен. Явно промяната в нея върви с пълна сила и може би панталонът се настанява трайно в звездния ѝ гардероб.

Турне

Турнето из страната ще продължи днес, 15 октомври, в Пазарджик, 18 октомври - Враца, 19 октомври - Перник, 14 ноември - Панагюрище, 18 ноември - Кюстендил, 20 ноември – Сандански. Кулминацията ще бъде на 14 декември в „Арена 8888 София“, където Лили Иванова ще пее за трети път от 2012 година насам и за втори път през последните 24 месеца.

Билетите за всички концерти са отдавна разпродадени, а за софийските спектакли пропуските бяха разграбени буквално за дни.