0

К иновселената на Марвел, от която е част Мария Бакалова, я изненада с невероятен подарък за рождения й ден. Те й подариха ден в Дисниленд, Калифорния.

Мария Бакалова в Дисниленд, Калифорния.

 Мария Бакалова в Дисниленд, Калифорния.

Празник

Бакалова отпразнува 27 години в атрактивния увеселителен парк и призна, че това е най-хубавият й рожден ден досега. Единственото, което й е липсвало в този ден, е любимият й Валери, коментират в социалните мрежи. Според феновете й мачото е липсвал, тъй като на сторито, което той си е качил в Инстаграм, за да й честити, тя е добавила три сърца, но и едно плачещо човече, което нищо чудно да е провокирано от факта, че Валери има ангажимент у нас или в друг край на света и да не е могъл да сподели празника с любимата си. 

Любимият й Валери й честити и в социалните мрежи.

 Любимият й Валери й честити и в социалните мрежи.

Щастие

Независимо от всички догадки едно е сигурно - двамата са по-влюбени от всякога и не пропуснаха да си кажат „обичам те“ пред всичките си последователи в социалните мрежи. Самата Мария пък изпрати поредната си успешна година в работен план, тъй като взе участие в редица продукции, а предстои да заснеме и още много, сред които лентата, на която продуцент е Силвестър Сталоун. Разликата с миналата година е и фактът, че сега талантливата блондинка е влюбена и това е нейната муза.