0

П оп иконата Бритни Спиърс продължава да хвърля бомби с мемоарите си.

В дългоочакваната книга „Жената в мен“ Бритни разкрива всичко за личния си живот и не оставя нищо скрито. Певцата подробно разкзава за връзката си с Джъстин Тимбърлейк, отношенията със сестра й Джейми-Лин и приятелствата с Кристина Агилера и Мадона.

Ето някои от най-големите разкрития на в книгата на певицата:

Джъстин Тимбърлейк

Бритни не спестява нищо на бившия си любим Джъстин Тимбърлейк и открито говори за неговата песен Cry Me a River, която е писана за нея.

В мемоарите си тя признава, че клипът към парчето е бил обиден за нея и я е представил като „мръсница“. Бритни също така твърди, че не тя, а Джъстин е този, който й е изневерявал многократно.„Джъстин е пропуснал да спомене няколко пъти, когато ми е изневерявал“, пише тя и добавя, че има доказателства.

Отношенията с баща й

Размишлявайки за най-мрачните си моменти Спиърс се спира на баща си Джейми.

Тя си спомня как той не й е позволявал да ползва дори мобилен телефон и е взимал всички нейни житейски решения вместо нея. „Когато бях в болница може да са се опитали да ме убият. Започнах да се чудя дали наистина не искат да ме убият“, добави тя.

Наркотици

Бритни използва книгата, за да разкаже за мъката си след раздялата с Джъстин Тимбърлейк, която докарала до там, че изпълнителката започнала да употребява наркотици.

Тя си спомня как се опитала да забрави любовната мъка в ъндърграунд клуб, където „дръпнах няколко джоинта“.