0

Я вно тази седмица водеща ще е темата за бруталните жеги, както и пожарите и проблемите, които стихиите носят на човека.

Докато гърците се жалят заради разтопени жп релси, други се оплакват от тежки последици от топлото.

Именно заради жегите ревна човекът с мераци за попслава - Рашия.

В публикация в Инстаграм тя/той орева орталъка от жега.

Рашия се ожали, че горещините са ѝ донесли главоболие е не само: "Всичко ма боли - главата ма боли, мозъкът ма боли. Напълно изгорях! Толкова голяма жега, че направо думи нямам вече".

Докато Рашия се жалва от болки в мозъка, Ваня Великова, която също иска да се нареди до попфолфуриите, заголи баджаци на морето и предизвика нееднозначни вълнени и не остави никого безразличен.

"Със сигурност няма безразлични! Но посоката е неясна. [😂], коментира Татяна Димитрова, а Рада Геновска допълва: "Хората станаха разногледи от толкова красота, стил, класа, интелект, глас, талант и прочие....  [😂]"

Любомир Георгиев обаче хем се шегува, хем хапе: Каква ти фолк зведа, тя засенчва и съзвездието - голямата мечка  [😁]", докато Капка Василева е безпощадна: "Леопардовият принт е задължителен атрибут при всички певачки от жанра ,както и на мутреси,и на техните фенки и върви ръка за ръка с екстеншъни ,мигли и джуки….Още една причина да изберете Гърция или друга морска дестинация с нормални хора!".

Както се казва: разни хора - разни идеали..и за красота, и за талант, и за всичко...Но не може да отречем, че в тези жеги всички сме слънчасали..