0

Т урската звезда Еда Едже разкри, че първите три месеца от бременността й са се оказали пълен кошмар. Еда е бременна с момиче в шестия месец и очаква с нетърпение появата на първородната си рожба. 
“Хубаво е, че бременността ми съвпадна със зимните месеци. Лятото щеше да ми е много тежко. Междувременно основах собствена малка за дрехи, които започнах да продавам онлайн. Взех и уроци, от които получих ценни знания за текстила”, разки Еда Едже, която бе засечена от репортери в един от големите търговски центрове в Истанбул. 

Актрисата разказа, че е страдала от големи неразположения през първите три месеца на бременността си. “Тази ситуация беше пълно мъчение. Бременността с момичета винаги е по-трудна. Разговарям с моите колежки Гупсе Йозай и Аслъ Енвер, които ми дават ценни съвети. В такъв моменти съпрузите трябва да бъдат внимателни с жените си. Бурахан е страхотен и аз съм му много благодарна. Бебето ми започва да рита в 5 часа сутринта, ритниците са екстремни. Не разбирам, защо бебето ми е толкова отегчено там вътре. Забавлявам всички около себе си, но него не успявам”, шегува се голямата звезда от сериала “Опасно изкушение”. 

Еда Едже разкри още, че не е решила как да кръсти бебето. “На мен са ми дали име в последния момент. Искам моето дете да има нормално име. Новите имена са много различни. Майка ми се казва Айше, най-лошото е, че май ще я кръстя на нея”, обяви тя. 

Еда сподели й, че нероденото й дете вече е получило подаръци от нейната колежка Шавал Сам, която го е дарила с традиционни дрехи от Мексико, където е била на почивка. “Тя се опитва да възпитава дъщеря ми да бъде бохем още преди да се е родила”, смее се Едже. 

Очаква се Еда Едже да роди в края на месец април или началото на май.