0

„Казват, че няма зло, което да трае повече от сто години, но бившият ми тъст си е все още тук и не стъпва в гроба“, пее Шакира в последния си хит El Jefe („Шефът“), насочен отмъстително към семейството на Жерар Пике, бащата на двамата й сина.

Стрелите към Жоан Пике не са случайни – именно той стоял зад зачестилите негативни медийни отзиви за певицата от нейни служители, според фоторепортера Жорди Мартин в програмата Amor y Fuego („Любов и огън“).

Папаракът твърди, че точно Жоан Пике й е натресъл поредната схватка с испанските данъчни власти за предполагаема измама в сметките за 2028 г. „Бащата на Пике е този, който води счетоводството на целия конгломерат от компании, той е този, който прецаква до дупка Шакира“, твърди Мартин.

Той наплю и Жерар Пике, който задействал план за очерняне на Шакира чрез свидетелства на нейни бивши служители пред медиите, където той има все по-голямо влияние.

„Жерар Пике е собственик на Kings League и Kings League сключва договор за тв правата им с Mediaset España, което е Telecinco. И, какво съвпадение, че всички тези хора (които осъждат Шакира за предполагаем тормоз на работното място) се появяват в Telecinco!“, подметна папаракът.