0

Х елън Мирън разкри подробности за романса си с легендарния актьор Лиъм Нийсън. Двамата доайени на киното се срещаха в продължение на пет години от 1980 до 1985 година.

"По това време шиех ризи на всичките си гаджета. Направих една и за Лиъм, колкото и странно да звучи“, призна актрисата в свое интервю. Мирън разказа, че по това време тя и Нийсън са изпитвали силни чувства един към друг.

"Не ни беше писано да бъдем заедно по този начин, но се обичахме много“, каза актрисата, цитирана от People. "Обичам го дълбоко и до ден днешен. Той е толкова невероятно момче."

Двойката се запозна по време на снимките на фантастичния филм "Екскалибур" през 1980 г. Още преди години Мирън публично заяви, че тя и Нийсън са живели заедно през по-голямата част от романса си и връзката им е била сериозна.

"Искам да кажа, че съм напълно различен човек в сравнение с човека, който бях на 22 или 23 години. Дори кожата ви се променя. Тялото ви се променя. Начинът, по който мислите се променя", казва днес актрисата.

След като връзката й с Нийсън приключи през 1985 г., тя започна да се среща с настоящия си съпруг Тейлър Хакфорд, когото срещна по време на прослушване за филма "Бели нощи". Двамата сключват брак през декември 1997 г. и все още са заедно след 25 години.