0

Е дна от носителките на титлата "Мис България" направи разтърсващо признание за насилие в социалните мрежи. Оказа се, че Венцислава Тафкова, която се окичи с короната 2020 година също е клана с макетен нож като Дебора от Стара Загора.

Случаят с 18-годишната Деби взриви обществения мир! Последваха масови протести срещу насилника й, като и други жени събраха смелост и разкриха, че са били малтретирани психически и физически - сред тях и една от най-красивите българки.

"Бях едва на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цял живот", изповяда се Тафикова в нета.

Instagram

Миската сподели още, че дълги години е изпитвала срам от белега на ръката си и не скри възмущението си от бруталната постъпка на коляча на Дебора.

"Възмутена съм от хората, които си затварят очите за насилието над жените. Бясна съм, че трябваше да се стигне до 400 шева! Гневна съм, че когато спечелих титлата "Мис България" и застанах зад каузата за насилието на жените и децата, никой не ми обърна внимание.", ядосва се Венцислава и съветва младите момичета да не се срамуват от подобни преживявания.