0

П рисила Пресли разкри какво е привлякло краля на рока към нея, когато двамата се запознали в Германия. Въпреки 10-годишната разлика във възрастта им, Присила вярва, че Елвис се е интересувал от нея, тъй като тя е била добър слушател. Присила среща Елвис Пресли, когато е една 14-годишна, а той служи в армията. 

"Връзката ми с Елвис, знаете ли, хората си казват, 'О, Боже мой, как може да се случи това?', но това не беше сексуална връзка, тъй като аз бях на 14 години," изповяда се Присила пред Fox 32 Chicago. "Това, което мисля, че наистина го привлече към мен, беше фактът, че го изслушвах. Той изля сърцето си пред мен в Германия. Той беше много, много самотен", разказа още тя. 

Присила обясни, че по това време Елвис е загубил майка си и е страдал много от загубата й. “Той просто ми се довери и сподели с мен много от проблемите си”, продължи тя. 

Пресли коментира и сцени от филма “Присила” на София Кополо, който показва как Елвис избира дрехите и прическата й. 

"Това беше през 60-те години" каза тя, наричайки периода "различно време". “Мъжете някак управляваха тогава. Не беше лошо нещо. Елвис очевидно много държеше на мен и да, той ме харесваше в определени рокли или облекло и отиваше с мен на пазар. Това ми харесаше. Харесваше ми, че ми казваше какво харесва и какво не."

Присила Пресли бе помолена да сподили нещо от живота на Елвис, на което хората трудно биха повярвали. “Никой няма да повярва, че той бе нервен преди големи изяви като неговите шоута във Вегас. След всеки концерт ме питаш: “Как бях?”, “Справих ли се?”. Той искаше да се увери, че всичко се е получило, което е трудно за вярване”, разкри Присила.