0

В инвалидна количка и в лошо настроение си тръгна от България звездата на италианската музика Ромина Пауър, която заедно с Ал Бано изнесе прекрасен концерт в НДК в началото на седмицата.

Веселин Любенов, Орлин Огнянов

Бившите съпрузи пристигнаха на родна земя в понеделник с редовен полет на нискотарифна компания от Милано. Както винаги, Ал Бано бе в настроение за разговори с българските си фенове. Още с пристигането си в хотела обаче Ромина се затвори в стаята си и излезе само за концерта.

Веселин Любенов, Орлин Огнянов

Автограф

„Едва ми даде автограф, а за снимки да не говорим. Никакъв шанс. Поне се радвам от сърце, че успях да я видя на живо, макар и не толкова успешно, ама такъв е животът за съжаление“, разказа пред „Телеграф“ ловецът на автографи Веселин Любенов, който предостави и размазан кадър на певицата при напускането на хотела в София.

Причина за лошото настроение на певицата е здравословното й състояние. Тя се появи на сцената на зала 1 на НДК с две патерици и обясни, че преди няколко месеца е претърпяла операция на коляното.

Веселин Любенов, Орлин Огнянов

„Преди 3 дни, точно преди концерта в България, скъсах връзки на здравото ми коляно и сега имам две пострадали колена“. Пред българските си фенове Ромина призна искрено, че при други обстоятелства е щяла да отмени концерта, но тъй като той бе отлаган много пъти през последните години, не е искала да пропусне срещата с родните почитатели. Шеговито обаче се извини, че няма да може да танцува.

Дует

Въпреки инцидента с краката, който Ромина е претърпяла, световноизвестният италиански дует омагьоса публиката с присъствие, талант и енергия. Събитието е по повод 40-годишната им кариера. Ал Бано и Ромина си тръгнаха от България в сряда привечер, но обещаха да се завърнат отново, защото у нас се чувствали обичани. Изпълнителят, който произвежда свое собствено вино в Италия, неведнъж е признавал, че винаги, когато дойде тук, се чувства като у дома си.