0

П обедителят от Нell's Кitchen Станислав Иванов прекара над 30 часа на летище в Лондон, след като с годеницата му получиха билети с надпис stand by. Кулинарят едва смогна да се прибере, за да изпълни поръчка на сватбена торта за 300 човека.

План

Станислав и половинката му се разходили за седмица до Лондон по повод концерт на Тhe Weekend. Планирано било с точност и прибирането им, тъй като Иванов имал работни ангажименти. Всичко вървяло по план, докато не отишли на летището за полета към София. „Редим си се ние за чекиране и ни дават билети, на които пише stand by, и то при условие че ние сме си ги купили два месеца по- рано. Притесних се малко, но реших да не мисля негативно. Отиваме на гейта за качване и ни помолиха да се дръпнем отстрани, защото сме резерва и ще се качим, ако останат места. Такива не останаха и не ни качиха. Изпаднах в ужас как ще успея да се прибера, за да си изпълня ангажимента към младоженците, поверили ми сватбената си торта“, разказва премеждията си кулинарят. Следващите полети за София също били пълни, а оставащите два билета за Варна им ги взели под носа.

Прибиране

След като най-накрая се сдобили с билети за късен полет за Варна, се оказало, че има закъснение с цели 4 часа, които после станали 6. „Ако си мислите, че всичко приключи до качването ни в самолета, се лъжете - смее се с днешна дата Станислав и допълва: - Точно се отпуснах, че най- накрая ще се прибера в България“, и ни удари страшна турбуленция. Поглеждам надолу и само светкавици виждам. Направо сърцето ми спря, но за щастие всичко приключи благополучно“. След кацането си във Варна двойката взема кола и така се прибират до Перник. Станислав изпълнява работния си ангажимент, но е категоричен, че поне година няма да се качи на самолет. От авиокомпанията пък ги компенсирали с 800 евро.