0

Н апрежението дойде в повече на турския красавец Джан Яман, който от известно време живее на Ботуша. Мачото се намира в Сицилия заедно с Мис Италия 2003 Франческа Чилеми за снимките на втория сезон на сериала “Виола като морето”, в който двамата си партнират. 

Изглежда обаче натовареният график пречи на Джан да контролира нервите си. За това свидетелства видеоклип, публикуван в социалните мрежи, на който ясно се вижда как актьорът отнема телефона на свой фен от пътническата седалка на автомобил и го мята злостно на асфалта.  

Действията на турчина предизвикаха мощно възмущение сред почитателите му, които меко казано, го боготворят. Наложи се звездата от сапунките да излезе с официално изявление, в което да обясни поведението си. “Обидните изказвания са едно, истинските ми фенове са друго”, отсече Джан Яман. 

“Истинската връзка с моите фенове в Палермо, където бях и снимах втория сезон на “Виола като морето”, е след края на снимачния ден. Порой от любов в края на работния ден, прегръдки, въпреки умората … така е от години. Това е моето ежедневие”, обяви Джан и приложи клипче за доказателство. 

“Смущава ме, че вестниците автоматично приемат всеки с телефон в ръката за фен. Там където има такава любов и грижа, неизбежно има и преследвачи, насилници и опортюнисти. Не може да сте толкова наивни, че да не може да видите или разберете това. В противен случай имате скрити мотиви”, нахвърли се актьорът на медиите, които според него не са преценили правилно ситуацията. 

“Вече съм добър в работата си, играя главна роля в чужда държава, снимам и говоря на чужд език. Поемам рискове. Не мога да опиша колко ми е трудно. Давам най-доброто от себе си, под постоянно напрежение съм, но успявам да се справя. Такъв успех може да е предмет на истински новини, а не тема в таблоидите”, заявява Джан и напомня, че сериалът “Виола като морето” вече е продаден в над 30 страни, като се очаква интересът към поредицата да се покачи след излъчването на втория сезон. 

Джан Яман коментира и свой пост, в който посъветвал критиците да си гледат работата, а те му отвърнали със същия съвет. Отговорът на звездата бе на турски език, тъй като той е упрекван от милионите си почитатели в родината, че не пише на своя език. 

“Вие дори не сте в позиция да ме съветвате или да ме критикувате, защото опитвам да правя неща, които не са правени преди, много преди мен не посмяха, за да не бъдат заклеймени. Не съм дошъл в Сицилия, за да ям пица и да се мотая като турист, така или иначе си гледам работата. Вече спрях да се надявам дори от време на време на вашите аплодисменти и ако ме оставите на мира, ще си върша работата още по-добре”, заключва Яман по адрес на недоброжелателите си.