0

С ейди Синк се присъединява към дълогоочакваното продължение на филма „Бийтълджус“ и ще играе дъщерята на голямата холивудска звезда Уинона Райдър.

Според „Giant Freakin Robot“ Сейди Синк ще бъде един от основните персонажи в дълго подготвяното продължение на комедийния филм на ужасите на Тим Бъртън от 1988 г., което е в унисон с досегашната траектория на кариерата ѝ.

Засега няма много подробности за сюжета на продължението, но вероятно може да се каже, че Сейди Синк ще играе мишена на демоничните интереси на Майкъл Кийтън в "Бийтълджус 2".

Сейди Синк е най-известна с дебютната си роля в четвъртия сезон на хитовия сериал на Netflix „Странни неща“. Тя моментално се превърна в един от най-отличителните персонажи в актьорския състав на поредицата. Оттогава насам Сейди Синк е изиграла редица проблемни, емоционални тийнейджъри в различни проекти, така че очакванията към нея за „Бийтълджус 2“ високи. Истинско предизвикателство за младата звезда ще е да изиграе противоположност на "странната и необичайна" готическа тийнейджърка Лидия Диц, като се противопостави на образа на Уинона Райдър от оригиналния филм.

С участията си в "Странни неща", известната драма с Брендън Фрейзър "Кит", адаптацията на Netflix "Улица на страха" и "Скъпа Зоуи" Сейди Синк, че може да играе мрачни, саркастични тийнейджърки с твърд характер и пристрастия към старинната музика. Макар че героините й не си приличат чак толкова много, забавно е и това, че и младата звезда и Уинона Райдър в си партнират в "Странни неща".

Засега е потвърдено, че в "Бийтълджус 2" ще бъдат режисиран Тим Бъртън, а Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и комедийното национално съкровище Катрин О'Хара (която играе обсебената от изкуството майка на Райдър - Делия) също ще се завърнат в продължението.

Голямата Джина Дейвис, която участва във филма "Бийтълджус" пред 80-те също е изявила готовност да се присъедини към продължението в ролята на Барбара Мейтланд, а за любимеца на Бъртън - Джони Деп се говори, че ще участва в лентата, макар това да звучи невъзможно на фона на опетнената му репутация.

Като се има предвид обвинението в убийство, изглежда малко вероятно Алек Болдуин да се превъплъти отново в ролята на бащински настроения призрак на миниатюри Адам Мейтланд.