0

Б ившият президент на САЩ Доналд Тръмп карал жена си Мелания да се разхожда по гол задник пред гостите му в имението Мар-а-Лаго. 

Според твърденията на австралийския милиардер Антъни Прат, Тръмп искал жена му да покаже на гостите му какво са изпуснали и на какво е притежател само той.

Тези извратени въжделения на Тръмп станали ясни от аудиозапис, при който той е споделил с милиардера поверителната информация.

На тези записи се чувало как Доналд Тръмп казва: „Помолих Мелания да се разходи из басейна по бикини, за да могат всички останали момчета да видят какво са пропуснали“, Според Прат Мелания атакувала съпруга си с думите: „Ще го направя, но само ако и ти тръгнеш до мен по гащи“.

 Записите на австралийския милиардер Антъни Прат са били получени от австралийското предаване „ 60 минути “ в съвместно разследване с The Sydney Morning Herald и The Age и също така споделени с The New York Times.

Аудиолентата показва не само какви оргии е организирал бившият американски президент, но и че е споделял поверителна правителствена информация, твърди Прат.

Тръмп му бил разкрил строго секретна информация за американските ядрени подводници и тяхното въоръжение, твърди австралиецът.

Съобщава се, че след това Прат е предал тази информация на „десетки“ други хора, включително „повече от дузина чуждестранни служители“ и журналисти.

Г-н Тръмп отговаря на разкритията, като напада Прат в публикация на Truth Social, като го нарече „червенокос чужденец от Австралия“ и отрече да е говорил с него за американски подводници.

Освен това според него, Прат разпространявал фалшиви новини.

Предполагаемите коментари на Тръмп за Мелания са само едно от многото разкрития, излезли на повърхността от изтеклите записи, които идват след съобщенията, че Прат е бил разпитван най-малко два пъти като

част от наказателното дело за класифицирани документи.

Както е известно, Тръмп е изправен пред куп федерални обвинения за предполагаемото му злоупотреба с класифицирани документи – включително строго секретна информация – при напускане на поста.

Австралийският милиардер Прат е основен дарител в кампаниите на Тръмп и е посочен като потенциален свидетел на процеса, който трябва да започне през май 2024 година.