0

Ж урналистката Мира Добрева е поставена в медикаментозна кома след операция в спешната болница "Пирогов". Това съобщи във Facebook профила на Добрева дъщеря ѝ Лора.

Тя пише, че майка ѝ е изпаднала в трудна житейска ситуация, която е наложила спешна намесата на медиците от лечебното заведение. Лора не посочва каква е конкретна причина за влошеното състояние на журналистката.

"Мили зрители на последователите на моята майка, пише Ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома", пише Лора Добрева.

В поста тя разяснява, че майка ѝ винаги е вярвала, че българските лекари са най-добрите, затова е сигурна, че и този път е така - "мама се намира в "Пирогов" - при най-добрите специалисти в света". "Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава", обръща се тя към феновете на майка й. 

Десетки са коментарите и реакциите под публикацията, в които почитатели и приятели на Мира Добрева, споделят, че журналистката е силна, ще се възстанови, и изпращат много пожелания за скорошно оздравяване.