0

П рочута певица, която беше тръгнала да чупи кантара с килограмите си, отслабна толкова драстично, че вече не могат да я познаят.

На всичкото отгоре феновете ѝ не на шега се тревожат как го е направила и дали е употребявала прекалено химия за смъкване на килограмите.

Кристина Агилера се мъчеше цяла година с наднорменото си тегло, което я превръщаше в лоена топка на сцената, колкото и да се опитваше да се прикрие с дълги наметки.

Бруталното смъкване на килца обаче потресе феновете ѝ в мрежата, които започнаха бурни спорове за употребата и злоупотребата на медикамента Ozempic, особено популярен сред звездите, мерещи всяко грамче от талията си.

Шокиращата трансформация на Кристина бе запечатана при турнето ѝ в Мексико, където се вижда,че тя е загубила най-малко 18 килограма.

Феновете ѝ в мрежата не спират да коментират факта, че любимката им явно е използвала химия, за да постигне отново добрия си сценичен вид.

Перфектната ѝ визия обаче раздели последователите ѝ на два полюса – такива, които я хвалят за бързото смъкване на килограмите, и такива, които я призовават да спре да злоупотребява с Ozempic-а.
Всичко започва преди 15 години с качването на повече килца покрай раждането на сина ѝ Макс. От тогава са горещите коментари за фигурата ѝ. Две години по-късно тя започва ударно да отслабва, заради снимките във филма „Бурлеска“, където си партнира с Шер.

Предполага се, че около 20-те надхвърлени килограми покрай бременността си, тя сваля, ограничавайки дневния прием на храна на 1600 калории и спазвайки драстична диета, която включва плодове и зеленчуци.

Диетата е съчетавала с бокс, кардио тренировки, тренировки за сила и йога. Заниманията със спорт са били до 5 пъти дневно.

Според треньора ѝ, Кристина е била в залата до 8-я си месец, като след раждането пак се е върнала при уредите.

Покрай стреса от развода си с композитора Джордан Братман, тя пак напълнява. Което, явно, я кара да посегне към медикамента Ozempic, за да влезе във форма бързо и видимо. От качените видеоматериали преди броени дни, е видимо отслабването ѝ, което и малко плашещо.

Колкото и да ѝ се радват феновете на подобрената визия, те продължават да се тревожат за последиците от химията и да я призовават да спре да злоупотребява с него.