0

Н а две любовни писти се плъзга с лекота 7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, разкри „Ас“.

Пилотът на Мерцедес, който наскоро бе заснет как слага свойски ръка на кръста на 8 г. по-голямата от него колумбийска певица Шакира в нощен бар, бе сниман и с млада красавица, с която е свързван от месеци от клюкарските издания.

Точно в разгара на слуховете, че Шакира може би намира утеха в прегръдките му след тежката раздяла с Пике, сп. „Пийпъл“ разкри, че британецът няма нищо против да си общува отблизо и с 13 г. по-младата от него бразилска красавица.

Джулиана Налу още преди няколко месеца качи няколко изображения в социалните си мрежи, на които се появява в кафене, където по същото време се намираше и Хамилтън.

През януари пък кадър с двамата в джакузи бе пусната в Instagram от приятел на пилота, освен това бдителните изследователи на профилите им забелязаха колко често Люис и Джулиана си разменят „лайкове“.

25-годишната Налу е модел и инфлуенсър с около милион последователи в Instagram, като броят им бързо нараства покрай връзките й и с други знаменитости, като скандалния рапър Кание Уест, с когото имаха флирт преди време.