0

К омшиите ни сърби са уплашени от нашата княгиня Калина.

Българската принцеса шокира света с външния си вид, а когато видят каква красавица е била преди 20 години, всички се питат Калина, защо? Така комшиите на запад от Калотина коментират външния вид на нашата княгиня, усилно занимаваща се с бодибилдинг и подложила се на поредица пластични операции.

СЛЕД ПИЯНСТВАНЕТО: Осъдиха княгиня Калина! (ВИДЕО)

Българската княгиня Калина успя. Причината за такъв внезапен и неочакван интерес на публиката е нейният външен вид, по-точно изразеното й мускулесто тяло, както и лицето й, по което естетическите корекции са много видими, пише изданието Zena.

Когато сравнявате снимките на княгиня Калина и нейния път на трансформация, разликата във външния вид е изключително осезаема и мнозина смятат, че тя не е трябвало да държи толкова много на мускулната маса, както и на естетичните интервенции, с които срина естествената си красота , която несъмнено е притежавала в младостта си.

Въпреки това, тъй като тя е родена, израснала и живее в Испания, местните медии все пак преди това се интересуваха от "драстичната промяна на външния вид", както характеризираха нейната трансформация, така че я попитаха защо е решила да го направи, припомнят медиите.

За любопитните,българската княгиня отговаря кратко и ясно в интервю за „Ел Мундо“ : „Посветила съм се на тренировките с тежести и здравето на тялото, аз съм спортистка“.

Това, което хвана окото на мнозина също е корекцията на носа, която „не трябваше да се пипа и оправя“, както пишат в коментарите под снимките й „преди и след“ в социалната мрежа X.

Zena напомня, че Калина е дъщеря на българския цар Симеон, който бяга в Испания след Втората световна война и идването на комунистите, и съпругата му Маргарита Гомес-Асебо, като единствена дъщеря от петте им деца и като най-малко дете след синовете Кардам, Кирил, Кубрат и Константин.

Изданието публикува поредица от нейни скорошни снимки, когато тя, съпругът ѝ Китин Муньос и синът им Симеон-Хасан бяха заедно в София при пренасяне мощите на цар Фердинад в България.

ДЪЛГИЯТ ПЪТ НА ФЕРДИНАНД: Професор Стоянович пред "Телеграф": Свършихме работа по европейски, не по ганьовски! (ОБЗОР)