0

В печатляващ финал на 2023 година ще постави NOVA с празничната си програма на 31 декември.

Водещи на специалното издание „Гала вечер на NOVA” ще бъдат емблематичната Гала, а неин партньор ще бъде известният футболист и любимец на публиката Валери Божинов.

Обичаният актьор и водещ на „Сделка или не“ Ненчо Балабанов ще бъде част от голямата звездна компания, която се събира точно в 22:30 ч., за да отпразнува идването на новата година. Той отправи и специално пожелание към всички:

„Искам да ви пожелая светли и весели коледни празници, много топлина и уют в домовете ви, а в сърцата ви много любов, здраве, късмет и една щастлива и прекрасна 2024 година. Бъдете здрави! Весели празници!“

А какво да очакваме още в новогодишната вечер от ефира на NOVA? 

Програмата наистина ще е забележителна.

Наред с водещите Гала и Божинов и актьорът Ненчо Балабанов, блясък в шоу програмата ще добавят талантливите артисти Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти. 

С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и едни от най-любимите български изпълнители – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин. Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу. С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България.

Насладете се на празничните часове в компанията на NOVA!