1

Х оливудската звезда Леонардо ди Каприо отново провокира интерес към себе си, след като се появи в компанията на млада красива жена. И вероятно щеше за пореден път да стане повод за шеги покрай страстта му към определена възрастова група от нежния пол, ако всъщност не ставаше дума за племенницата му Нормандия.

16-годишното момиче и актьорът отдавна споделят силна връзка помежду си, след като през детството й е преживяла доста трудни моменти и той отдавна е приел покровителствена роля в живота й. Двамата се отдадоха на шопинг в два популярни модни бутика, като прекараха в магазините доста време и в крайна сметка излязоха с цял куп покупки.

Иначе Нормандия е дъщеря на проблемния доведен брат на Лео - Адам Фарар, който често попада под ударите на закона. Той е бил арестуван през годините за притежание на наркотици, насилие и още куп криминални обвинения.

Сред тях, със сигурност най-сериозното е именно с участието на племенницата на Ди Каприо през 2014 година. Тогава Адам и приятелката му Чарити се опитаха да отвлекат детето, което по това време бе едва на 6-годишна възраст.

По-късно, след полицейска акция, тя бе открита в Тексас и върната обратно в Калифорния, за да живее с дядо си в Лос Анджелис. Именно от онзи момент датират и силните отношения между нея и звездата, който реши да я "вземе под крилото си" и да се грижи за нея.

*Източник: Vesti.bg