0

А зис получи смъртна заплаха и даде публичност за това, разкривайки дори кой му я е отправил. Става дума за бившия му приятел - чалгаджията Антонио, с когото скъсаха отношения преди време.

ПАК Е СВОБОДЕН? Азис изрита Антонио! (СНИМКИ)

НЕЦЕНЗУРНО: Азис и Антонио мастурбират заедно! (СНИМКИ)

РАЗКРИ СЕ: Азис призна за Антонио!

След като Краля на попфолка обяви, че е време за откровения в инстаграм профила си, реши да покаже кой какво му е написал и какво му е отвърнал самият той.

"Откровено ка мударав тут само те авав (в превод от ромски - Откровено ще те убия, само да дойда!)", изцепил е Антонио, а в отговор Азис констатира шокиращо: "Заплахи за живота ми...".

Instagram

Най-вероятно става дума за обикновена закачка между двамата, но не така стоят нещата с неколцина от феновете на певеца, които си навлякоха ирония, подигравки и дори чиста проба заяждане от негова страна.

Явно станал раздразнителен, Азис не си сдържа нервите и побесня срещу любопитството на всой почитател, който се поинтересува къде се намира лятната му крайморска вила, в която пребивва в момента. "Защо искаш да знаеш къде се намира?! Как се споделя подобна инормация?! Какви са тези въпри бе хора?!", избухна Азис, демонстрирайки местоположение някъде сред звездите отгоре.

А на признанието "Izkam te", отвърна с подигравателното: "Искаш буквар".

Костинбродкия славей затапи безмилостно и друг любопитко, който се поинтересува: "Ако имаше образование какво щеше да работиш?". "Санитар, Колцентър, Такси! Възможностите са безброй", отигра го като голям майтапчия с шеговитото си "шокиращо" признание Азис.

Instagram