0

П евицата Дара Екимова стигна до болница след като я хвана тежък летен вирус. Първоначално певицата сама се борила с болестта вкъщи, но битката й била безуспешна. 

За това се наложило тийнсензацията да влезе в болница. По думите й вече пети ден е на легло: "Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро".

"Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността“ – пише Дара Екимова в своя Инстаграм профил.

Певицата отмени концертите си - "сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак“ – пояснява 21-годишната певица.