0

Г алена разкри истинската причина за последните си отказани участия. Попфолк звездата пропусна няколко поредни изяви пред своята многобройна публика, през последните месеци, заради преумора. Красавицата работила постоянно по новите си проекти, които я изтощавали. ,,Напоследък наистина доста се изморявам и ми се наложи няколко пъти да отлагам участия, но това е наистина заради цялата тази работа, която върша, защото преди да отида на участие аз трябва да запиша песни, да направя песни, да направя текст, да заснема клип и т.н. Смятам, че доста хората не са наясно, ние колко работа вършим преди да излезем на сцената.”, каза Галена в интервю за предаването ,,На кафе“ по NOVA.

КАКВО СЕ СЛУЧВА? Галена отменя участия

Синовете й предпочитали различен стил музика и не били почитатели на нейното творчество, но уважавали труда й. Тя сподели, че това са нeйните най-големи критици.

Изпълнителката на "Феноменален“ обяви, че е подготвила голяма изненада по случай рождения ден на големия си син. Брюнетката щяла да го води на концерт на Бионсе в полската столица Варшава.

Галена разкри също така, че това лято ще почива в България, развълнувана е за предстоящия им концерт със сръбската певица Теа Трайкович в Доспат и очакват около 25 000 души на него.

Певицата се готви да отбележи, както тя си знае 20 години на сцената.