0

Б ившата първа дъщеря Иванка Тръмп и риалити звездата Ким Кардашиян бяха забелязани да вечерят заедно в хотел Бевърли Хилс в неделя вечерта. Рандевуто между двете популярни дами продължи над три часа, а на излизане Иванка и Ким бяха заснети от папараците на таблоида TMZ.

Според запознати Ким е изразила своите тревоги от антисемитските изказвания на своя бивш съпруг Кание Уест, който по настоящем се нарича просто Йе. Кардашиян споделила с приятелката си, че е силно притеснена, тъй като децата й ще бъдат засегнати от казаното от техния баща, особено имайки предвид факта, че техните братовчеди са евреи.

Друга версия гласи, че Търмп и Кардашиян са обсъждали бизнес въпроси. Според спекулации светските дами са се черпели за рождените си дни – Ким навърши 42 години миналия петък, а Иванка ще отбележи своята 41-годишнина деня преди Хелоуин на 30 октомври.

За вечерята Иванка бе заложила на бежов тренчкот, а Ким бе избрала черна рокля с кожено яке и ботуши с висок ток.

В миналото Тръмп и Кардашиян са забелязвани да обсъждат заедно политически въпроси, тъй като риалити звездата поде инициатива за реформа в затворите по време на мандата на Доналд Тръмп като президент.